UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 46 din 8 martie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 8 martie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu recomandarea Consiliului Calității și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, Raportul de autoevaluare în vederea autorizării provizorii de către ARACIS pentru programul de studii universitare de licență Tehnologie și control în alimentație publică, domeniul Ingineria produselor alimentare, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 2. Se aprobă, cu recomandarea Consiliului Calității și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către ARACIS pentru programul de studii universitare de licență Pescuit și industrializarea peștelui, domeniul Ingineria produselor alimentare, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 3. Se aprobă, cu recomandarea Consiliului Calității și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către ARACIS pentru programul de studii universitare de licență Biotehnologii pentru industria alimentară, domeniul Biotehnologii, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 4. Se aprobă, cu recomandarea Consiliului Calității și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către ARACIS pentru programul de studii universitare de licență Sisteme și echipamente navale, domeniul Arhitectură navală, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arhitectură Navală.

Art. 5. Se aprobă, cu recomandarea Consiliului Calității și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către ARACIS pentru programul de studii universitare de licență Arhitectură navală, domeniul Arhitectură navală, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arhitectură Navală.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email