UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 38 din 13 februarie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 13 februarie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea următoarelor programe de formare continuă:
a) Programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă:
- Managementul unităților de sănătate publică.
b) Cursurile de formare continuă:
- Măsuri de prim ajutor;
- Electricieni întreținere.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, planurile de învățământ pentru următoarele programe de formare continuă:
c) Programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă:
- Managementul unităților de sănătate publică.
d) Cursurile de formare continuă:
- Măsuri de prim ajutor;
- Electricieni întreținere.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Limba și literatura română – Literatură universală și comparată (la Chișinău), domeniul Limbă și literatură, începând cu anul universitar 2017/2018.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești și cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate din Senatul universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Limba și literatura română – Literatură universală și comparată (la Chișinău), domeniul Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani.

Art. 5. Se aprobă solicitarea domnului prof. dr. Mircea Ion Ene, cadru didactic titular în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Dunărea de Jos” din Galați de a efectua activități didactice (12 ore), în regim de plata cu ora, la Clubul Sportiv Școlar din Galați, în anul universitar 2016/2017.



Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email