UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 149 din 25 septembrie 2015


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință extraordinară, în data de 25 septembrie 2015,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se validează rezultatele alegerilor desfășurate pentru structurile și funcțiile de conducere de la nivelul departamentelor. (Anexă)
 
Art. 2. Se respinge, ca neîntemeiată, la propunerea Comisiei juridice și de etică a Senatului, contestația formulată de prof. dr. Corneliu Dumitriu, înregistrată la Registratura UDJG sub nr. 29974/31.8.2015, iar la Cancelaria Senatului sub nr. 688/31.8.2015/CS, împotriva Hotărârii Senatului nr. 141/2015.

Art. 3. Se aprobă planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență „Piscicultură și acvacultură”, domeniul „Zootehnie”, forma de învățământ cu frecvență, care va rula la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, începând cu anul universitar 2015/2016.

Art. 4. Se aprobă cererea formulată de dl Tănasă S. Adrian, student doctorand în anul I, domeniul Inginerie mecanică, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget fără bursă, de întrerupere cu 12 luni a perioadei de studii universitare de doctorat, începând cu data de 1 octombrie 2015.

Art. 5. Se aprobă cererea formulată de dna Roșu D. Jeni Rodica (Chirilă), studentă doctorandă în anul I, domeniul Filologie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget fără bursă, de întrerupere cu 12 luni a perioadei de studii universitare de doctorat, începând cu data de 1 octombrie 2015.

Art. 6. Se aprobă modificarea art. 1 din Hotărârea Senatului nr. 136/2015 în sensul includerii în componența comisiei mixte și a unui reprezentant al sindicatului reprezentativ din UDJG. Ca urmare, se solicită Sindicatului „Alma Mater Dunărea de Jos” să facă dovada reprezentativității, conform prevederilor legale în vigoare.

Art. 7. Se respinge, ca neîntemeiată, la propunerea Comisiei juridice și de etică a Senatului, solicitarea formulată de conf. dr. ing. Iuliana Vintilă, înregistrată la Registratura UDJG sub nr. C10517/21.8.2015, iar la Cancelaria Senatului sub nr. 728/22.9.2015/CS.

Art. 8. Se aprobă propunerea Consiliului Facultății de Educație Fizică și Sport, avizată de Consiliul de administrație, de schimbare a denumirii unei discipline din planurile de învățământ ale programelor de studii universitare de licență „Kinetoterapie și motricitate specială” și „Educație fizică și sportivă”. Ca urmare, disciplina „Aplicații practice discipline sportive de iarnă în mediul montan” se va numi „Aplicații practice discipline sportive de iarnă”. Se păstrează încărcătura 2 LP formă de evaluare – verificare și 2 credite din anul I semestrul I.

Art. 9. Senatul a luat cunoștință de Raportul comisiei de analiză asupra legalității prevederii de la art. 5, alin. (8) din Metodologia internă de organizare și desfășurare a alegerilor în structurile și funcțiile de conducere de la nivelul departamentelor 2015/2016 și a aprobat menținerea Hotărârii Senatului nr. 143/2015.


 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexă Rezultatele alegerilor desfășurate pentru structurile și funcțiile de conducere de la nivelul departamentelor

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email