UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 148 din 21 septembrie 2015


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 21 septembrie 2015,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, organizarea sesiunii a II-a de admitere, din luna septembrie 2015, pentru studii universitare de licență, conform calendarului din anexă, la următoarele facultăți:
1. Facultatea de Inginerie,
2. Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor,
3. Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, comisia de admitere la studiile universitare de doctorat, sesiunea septembrie 2015, domeniul Economie, în următoarea componență:
Președinte:
prof. dr. Daniela Ancuța Șarpe,
Membri:
prof. dr. Florin Buhociu,
conf. dr. Edit Lukacs.

Art. 3. Senatul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost informat asupra incidenței cauzei speciale de încetare a unui contract individual de muncă, la data de 30/09/2015, cu privire la raporturile contractuale pe care angajatorul Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați le are cu personalul didactic care nu a obținut titlul de doctor până la data de 30/09/2015.
Opozabilitatea cauzei speciale de încetare a contractelor individuale de muncă, aferente persoanelor care se află sub incidența articolului 362, alin. (1) – (7), din Legea educației naționale nr. 1/2011, se va face prin emiterea de decizii de către reprezentantul legal, prin care se ia act de încetarea de drept a raportului contractual cu personalul didactic care nu a obținut titlul de doctor până la data de 30/09/2015.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexă Calendarul sesiunii a II-a de admitere, din luna septembrie 2015, pentru studii universitare de licență

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email