UGAL

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani de învățământ superior la Galați, astăzi, 22 martie 2023, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a premiat partenerii din mediul economico-social în semn de prețuire și recunoștință pentru excelenta colaborare și pentru susținerea permanentă a învățământului academic la Galați.

Diplome de Onoare au primit societăți precum Damen Galați, DMT Marine Equipment, Rodbun Grup, Dicor Land, Apan, Asociația Umanitară Gloria Education, Grande Gloria Production, Hiperdia Galați, IV Future, Synevo România, Thecon, Nenos Software și Datamondial. Diplome de Onoare îi așteaptă și pe partenerii Aldahra/Agricost, Liberty Galați, Arabesque, Arcada Company, Tancrad, Crama Bratu, Criomec, Decathlon România, Frizon Group, Poem Caffe, Prutul, Ștaer și Yazaki România.

Tot astăzi au fost premiați partenerii din mass-media pentru rolul important în promovarea imaginii Universității „Dunărea de Jos" din Galați în rândul opiniei publice din Galați și din Regiunea de Sud-Est.

„Le mulțumim pentru susținere și ne dorim o colaborare armonioasă pentru viitorul Regiunii de Sud-Est. Împreună putem crea o cale solidă pentru studenții și absolvenții Universității «Dunărea de Jos» din Galați”, a precizat Rectorul Universității, prof. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU.

Evenimentul face parte din programul festiv pregătit pentru perioada 20 – 24 martie.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email