UGAL

IOSUD – UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” DIN GALAȚI
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat
 
HOTĂRÂREA 
nr. 1/03.03.2017
 
În conformitate cu:
Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Codul Studiilor Universitare de Doctorat aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 681/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Regulamentul instituțional privind organizarea și funcționarea studiilor universitare de doctorat în școlile doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați;
Decizia Rectorului Universității nr. 1583/25.07.2016 privind numirea Directorului CSUD;
 
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat, întrunit în ședința din data de 3 martie 2017,
 
HOTĂRĂȘTE:

 
Art. 1. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, desfășurarea celei de a V-a ediții a Conferinței Științifice a Școlilor Doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (CSSD – UDJG) în perioada 8-9 iunie 2017.
 
Art. 2. Se avizează, la propunerea directorilor școlilor doctorale, rapoartele de evaluare internă a școlilor doctorale din cadrul IOSUD – UDJG.
Rapoartele se transmit Consiliului de administrație pentru avizare și Senatului Universității pentru aprobare.
 
Art. 3. Se aprobă, la propunerea directorilor școlilor doctorale, orarele aferente cursurilor din planul  de învățământ pentru anul universitar 2016-2017.
Art. 4. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, sistarea plății indemnizației de conducere doctorat și îndrumare pentru studenții-doctoranzi care nu depun rapoartele privind activitatea lunară 3 luni consecutiv.
 
Art. 5. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, desemnarea unei comisii care să elaboreze metodologia privind organizarea și desfășurarea admiterii la ciclul de studii universitare de doctorat în anul universitar 2017 - 2018, în următoarea componență:
Președinte Prof. dr. Luminița MORARU
Membri:
Prof. dr. Mirela PRAISLER
Prof. dr. Elena CROITORU
Prof. dr. Nicoleta IFRIM
Student-doctorand Maxim ARSENI

Art. 6. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, exmatricularea din universitate a persoanelor nominalizate în Anexele nr. 1 și 2.

Art. 7. Se aprobă, la propunerea directorului Școlii doctorale de Inginerie, amânarea luării unde decizii privind exmatricularea din universitate a persoanelor nominalizate în Anexele nr. 3 și 4 până la clarificarea statutului academic și financiar al acestora.

Art. 8. Se avizează cererile de prelungire a duratei studiilor universitare de doctorat formulate de studenții-doctoranzi cuprinși în Anexa nr. 5.
Cererile se transmit senatului universității spre aprobare.

Art. 9. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, modificarea formularelor de referate de necesitate și oportunitate întocmite de studenții-doctoranzi, în sensul introducerii ca parte semnatară a directorului CSUD și scoaterii ca parte semnatară a directorului de departament.

Art. 10. Se aprobă, la propunerea directorului Școlii doctorale de Inginerie, numirea domnului prof. dr. ing. habil. Silvius STANCIU coordonator al domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală.

Art. 11. Se aprobă, la propunerea doamnei prof. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM, numirea doamnei prof. dr. ing. habil. Gabriela RÂPEANU coordonator al domeniilor Inginerie industrială, Biotehnologii și Ingineria produselor alimentare din cadrul Facultății Știința și Ingineria Alimentelor.
 
 
DIRECTOR CSUD,
Prof. dr. ing. Eugen-Victor-Cristian RUSU

Anexa 1 Doctoranzi care au susținut teza în ședință de catedră înainte de data de 01.10.2011
Anexa 2 Doctoranzi care au susținut teza în ședință de catedră înainte de data de 01.10.2011
Anexa 3 Doctoranzi care au susținut teza în comisia de îndrumare/în ședință de catedră după data de 01.10.2011
Anexa 4 Doctoranzi cu situație academică și financiară neclară la 03.03.2017
Anexa 5 Solicitări de prelungire a duratei studiilor doctorale
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email