UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 110/11.12.2020

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de Administraţie, în data de 11 decembrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează scoaterea la concurs intern a posturilor de asistent cercetare vacante, perioadă determinată, conform Anexei 1.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează componența comisiilor de concurs intern pentru ocuparea posturilor de asistent de cercetare vacante, perioadă determinată, scoase la concurs în decembrie 2020. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează componența comisiilor de soluționare a contestațiilor la concursul intern pentru ocuparea posturilor de asistent de cercetare vacante, perioadă determinată, scoase la concurs în decembrie 2020. (Anexa 3)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează următoarele criterii specifice care trebuie îndeplinite de candidații pentru posturile de asistent de cercetare vacante, perioadă determinată, aflate pe statul de funcții al Departamentului de Automatică și Inginerie Electrică din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică:

  1. Abilități de programare a PLC-urilor Siemens;
  2. Abilități de programare în C++ și Matlab;
  3. Abilități de modelare cinematică și dinamică a sistemelor robotice.

Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează cererea formulată de GASPAROTTI Răzvan-Florin, absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, promoția 2020, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Lista posturilor de asistent cercetare vacante, perioadă determinată
Anexa 2 Componența comisiilor de concurs intern pentru ocuparea posturilor de asistent de cercetare vacante, perioadă determinată, scoase la concurs în decembrie 2020
Anexa 3 Componența comisiilor de soluționare a contestațiilor la concursul intern pentru ocuparea posturilor de asistent de cercetare vacante, perioadă determinată, scoase la concurs în decembrie 2020

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email