UGAL

Anunțăm cu deosebită bucurie, publicarea, în prestigioasa revistă științifică tunisiană Al-Mukhatabat, a volumului Conferinței Francophone Interdisciplinare Internaționale MIGRAȚIE & MINORITĂȚI (Galați, 14-16 octombrie 2021).

Apărut sub coordonarea profesorului univ. dr. Daniel Lucian Gălățanu, cadru didactic la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, volumul reprezintă încununarea travaliului de cercetare științifică în problematica migrației și minorităților, a unor cercetători aparținând universității noastre, precum și unora din cele mai reprezentative universități la nivel internațional și național (l’Université Sorbonne Paris Nord din Franța, l’Université Lumière Lyon 2, l’Université Roma Tre, Universitatea Sultan Moulay Slimane din Rabat, Maroc, Universitatea Hassan II din Casablanca, Maroc, Universitatea București și Universitatea de Vest din Timișoara).

Tematica de mare actualitate a migrației și minorităților a fost abordată într-un dialog interdisciplinar consacrat fenomenului migraționist, în cadrul Conferinței Francofone Internaționale MIGRAȚIE & MINORITĂȚI, desfășurate, în luna octombrie a acestui an, la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Volumul prezintă interes pentru cercetători, profesori, doctoranzi, studenți sau specialiști și practicieni din vastul areal al socio-umanului.

Pentru ce interesați, publicația se regăsește în bazele de date internaționale (revista este indexată EBSCO - https://www.ebscohost.com/titleLists/pft-subject.htm, Research Gate, Academia.edu, Fabula.org, WorldCat etc.), putând fi accesată la următoarea adresă:

https://www.academia.edu/63912568/Num%C3%A9ro_41_janvier_22_FINAL_12_Dec?fbclid=IwAR3ByF1w3AJAkPbjEbo75oSxfNkdnXGa-Hrdh8nZNw5LrYIb-Yq90pC5Wi4

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email