UGAL

Peste 150 de studenți, cadre didactice dar și persoane din afara Universității „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG) au participat sâmbătă la „Maratonul binelui - împreună pentru Marci!”, organizat în parteneriat cu Facultatea de Educatie Fizică și Sport, Facultatea de Drept și Științe Administrative şi Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UDJG.

Acțiunea caritabilă a avut ca principal obiectiv strângerea de fonduri pentru Maricel Ionașcu, student al Universității „Dunărea de Jos" din Galați, diagnosticat cu limfom Burkitt. Costurile tratamentului se ridică la peste 240.000 de euro, sumă care este cu mult peste puterile familiei sale.

Participanții au alergat preț de câteva zeci de minute și au donat, fiecare, după puteri. Au fost răsplătiți de organizatori cu diplome, prăjituri și ceai cald.

Suma strânsă în cadrul evenimentului a fost înmânată familiei lui Maricel.

Mulțumim sponsorului Dulce by Paula pentru sprijin, dar și echipei UVSAR care a oferit participanților măști de protecție și a avut grijă ca totul să se desfășoare în bune condiții, cu respectarea normelor de protecție SARS-COV-2.

Maratonul binelui nu a fost o simplă alergare pentru sănătate, ci dovada că există speranță și că munca în echipă și sprijinul sunt esențiale.

Vă precizăm că puteți ajuta în continuare tânărul student prin donații în unul dintre conturile de mai jos:

Cont LEI- RO84INGB0000999911976377- Ionașcu Maricel

Cont EURO- RO87INGB0000999911976808- Ionașcu Maricel.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email