UGAL

Vă invităm să participați la campania caritabilă Mesagerii lui Moș Crăciun, organizată, în perioada 5 -17 decembrie 2021, de Facultatea de Litere, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în colaborare cu Fundația „Inimă de copil”. În cadrul acestei campanii dorim să umplem tolba moșului cu jucării, cărți, haine și dulciuri pentru 35 de copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani, proveniți din familii defavorizate din Galați.

Mesagerii voluntari ai lui Moș Crăciun din cadrul Facultății de Litere vor duce tolba cu cadouri celor 35 de copii din grupul țintă pe 22 decembrie. Cei care doresc să se alăture acestei campanii sunt așteptați să vină cu cadourile constând în jucării, cărți, haine sau dulciuri la Facultatea de Litere (corp M, aripa AS, sala AS 112) până pe 17 decembrie.

Mai multe detalii despre campanie puteți obține la telefon: 0747030978. Studenții din cadrul Facultății de Litere care doresc să fie mesagerii Moșului în această campanie caritabilă își pot anunța disponibilitatea printr-un mesaj trimis la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email