UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a semnat, în premieră, un acord de colaborare cu Thai Nguyen University of Education din Vietnam, inițiatorii acestui parteneriat fiind Facultatea de Litere și, respectiv, Facultatea de Limbi Străine.
 
Cele două delegații au discutat despre activitățile pe care studenții și cadrele didactice ale facultăților menționate le-ar putea desfășura în anul universitar 2021-2022, printre acestea numărându-se cursuri de limbă, cultură și civilizație (vietnameză, română) și stagii de practică pedagogică pentru studenți, schimburi de experiență, stagii de perfecționare și activități de cercetare, pentru cadrele didactice. De asemenea, au fost făcute propuneri de extindere a parteneriatului la nivelul altor facultăți din cadrul celor două universități. 
 
La întâlnirea online au participat, din partea instituției de învățământ vietnameze, conf. dr. Mai Xuan Truong, Rectorul Thai Nguyen University of Education, dr. On Thi My Linh, Șeful Departamentului de Știință, Tehnologie și Cooperare Internațională și dr. Nguyen Thi Hong Minh, decanul Facultății de Limbi Străine. Delegația Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost alcătuită din prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității, prof. univ. dr. ec. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul responsabil cu activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social și conf. dr. Antoanela Mardar, prodecanul Facultății de Litere.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email