UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare, vă invită la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF – Laboratorul Academic. Evenimentul va avea loc online (Zoom) pe 23 noiembrie de la ora 14.00 și va cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei, studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.

Invitați speciali:         

Prof. univ. dr. Marian SIMINICĂ, Director executiv al ISF și cadru didactic la Universitatea din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor;

Conf. univ. dr. Laura Elly NAGHI, doctor în domeniul Finanţe – Asigurări,ASE Bucureşti;

Paul Dumitru, specialist în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Serviciul de Monitorizare și Educație Financiară.

Seminarul își propune să genereze un set de recomandări de bună practică privind formarea tinerilor și integrarea în viața activă. Studenţii participanţi vor primi un chestionar de evaluare în domeniul consilierii de carieră – un plus de valoare pentru studenții care își doresc consiliere și orientare pentru viitoarea carieră, precum și Certificate de participare eliberate de ISF și recunoscute de instituțiile ce activează în domeniul piețelor financiare non-bancare.

Institutul de Studii Financiarea încheiat un parteneriat cuUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galati, prin Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, prin care își propune și în anul universitar 2021 – 2022organizarea deseminare pentru studenți, susținute de experți în domeniu, din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, ISF și de membri ai asociațiilor profesionale partenere ISF.

Cooronatele de conectare:

Link:  https://us06web.zoom.us/j/82139728312?pwd=aExaaS9ZeDBIMXU1dzVnM2xGU29pQT09
Meeting ID: 821 3972 8312
Passcode: 226795

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email