UGAL

Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (SAS – UGAL) organizează workshop-ul cu tema: „HEInnovate – instrument de autoevaluare a Universității antreprenoriale”, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității educației antreprenoriale a studenților la UDJG, IQSEE CNFIS-FDI-2021-0324”.

Acțiunea va avea loc joi, 4 noiembrie 2021, între orele 16.00 - 18.00, online pe Platforma Microsoft Teams, cod echipa rv6z0vy. Participarea la workshop este gratuită. Sunt invitați să participe studenți ai UDJG sau absolvenți din anii 2019, 2020, 2021.

HEInnovate este un instrument de autoevaluare pentru instituțiile de învățământ superior care doresc să-și exploreze potențialul inovator, un ghid ce presupune stabilirea priorităților și planificarea acțiunilor în șapte domenii-cheie. Cu ajutorul HEInnovate, studenții vor putea să identifice punctele forte și punctele slabe ale universității, dar și principalele provocări sau obstacole legate de nevoile în domeniul antreprenoriatului, pe cele șapte dimensiuni ale instrumentului HEInnovate.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email