UGAL

După un proces amplu de evaluare externă a IOSUD și a domeniilor de studii universitare de doctorat din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, care a început în luna mai și s-a finalizat în luna septembrie, ARACIS a emis pe 28 octombrie 2021 hotărârea cu privire la decizia luată (www.aracis.ro/wp-content/uploads/2021/10/28.10.2021Hotarari-ale-Consiliului-ARACIS.pdf).

Astfel, pentru toate cele 16 domenii de studii universitare de doctorat, grupate în cele patru școli doctorale, care funcționează în prezent la universitate  a fost emisă decizia de menținere a acreditării.

Decizia confirmă astfel capacitatea IOSUD Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați de a satisface așteptările beneficiarilor. Reiterăm obiectivul nostru major – asigurarea unei educaţii şi a unei formări profesionale superioare de calitate, pentru dezvoltarea unui capital uman competitiv, atât în România cât și pe plan internațional.

Consiliul pentru Studii Universitare de Doctorat de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați mulţumeşte tuturor cadrelor didactice și doctoranzilor, reprezentanților ARACIS şi tuturor celorlalte persoane care au contribuit la realizarea acestui proces de evaluare deosebit de complex și laborios.

Prof. univ. dr. Eugen Rusu, Directorul Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email