UGAL

Prof. univ. dr. Cristian Luca, cadru didactic al Departamentului de Istorie, Filosofie, Sociologie din cadrul Facultăţii de Istorie, Filosofie și Teologie, va fi distins, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Atena în data de 12 noiembrie 2021, cu onorantul titlu de Doctor Honoris Causa al Universităţii Naţionale şi Capodistriane a Republicii Elene (The National and Kapodistrian University of Athens), cea mai prestigioasă Universitate publică din Grecia şi una dintre cele mai mari şi mai importante instituţii de învăţământ superior şi de cercetare ştiinţifică din Europa continentală.

Este o remarcabilă recunoaştere externă, care reconfirmă profesionalismul, calitatea ştiinţifică, vizibilitatea şi aprecierea de care se bucură la nivel naţional şi internaţional cadrele didactice ale Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Prof. univ. dr. Cristian Luca este conducător de doctorat în domeniul Istorie medievală şi premodernă, în prezent Director adjunct al Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

Ad meliora et maiora semper!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email