UGAL

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează, în perioada 7-8 octombrie, Simpozionul Internațional Euro-Aliment - Food connects people and shares science in a resilient world. Evenimentul bienal a ajuns la a 10-a ediție.

La conferință participă specialiști ai universităților, unităților de cercetare și agenților economici din 18 țări (India, Iran, Polonia, Franța, China, SUA, Spania, Germania, Republica Moldova, Maroc, Grecia, Lituania, Tunisia,  Grecia, Turcia, Ucraina și Brazilia și România).

Prin organizarea Simpozionului Internațional Euro-Aliment 2021, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vizează extinderea transferului de cunoaștere în domeniile abordate, dezvoltarea de noi parteneriate, creșterea impactului și a vizibilității facultății la nivel național și internațional.

Conferința, care în acest an se desfășoară în online, are în dezbatere 161 de lucrări, înscrise pentru susținere în plen (7 prezentări realizate de invitați de renume internațional), 48 de prezentări orale și 106 sub formă de poster, în cadrul următoarelor șase secțiuni:

  • Trends and drivers in food science, technology, and nutrition in a resilient world
  • Food safety in a pandemic world
  • Biotechnological strategies for innovation in bioeconomy
  • Multidimensional approaches for aquaculture and aquatic resources sustainability
  • Sustainable approaches for reintegration of byproducts into valuable bioproducts
  • Science to business: Networking new models for further transition

Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://www.euroaliment.ugal.ro/index.php/en/).

Participarea la conferință este asigurată accesând linkul: https://teams.microsoft.com/l/team/19%3amAB9mYt58rxmxdhNGrsRGVFnCtYj4pC9R_YtsnnmkKM1%40thread.tacv2/conversations?groupId=2fda0dd9-f466-4b9a-b19e-e3850f956160&tenantId=445e5699-60fa-4f59-8e7f-778197a4d740

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email