UGAL

Cursul este organizat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității educației antreprenoriale a studenților la UDJG - IQSEE”, Cod proiect: CNFIS-FDI-2021-0324, Proiect finanțat de Ministerul Educației din Fondul de Dezvoltare Instituțională – FDI 2021. Pe lângă inspirație, creativitate sau putere de muncă, spiritul antreprenorial are nevoie și de o pregătire teoretică și practică. De aceea, dacă doriți să deveniți un antreprenor de succes, vă invităm la un curs practic în cadrul căruia veți fi instruit pentru a începe dezvoltarea propriei afaceri.

Cursul „Competențe antreprenoriale generale” este un curs de 48 ore, autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și recunoscut de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

ÎNSCRIERILE se fac online, până la data de 30.06.2021, prin completarea formularului de la adresa web: https://forms.gle/CxAE7S4MLV6UFFs48.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați doamnei Lect. univ. dr. Otilia Man, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru mai multe detalii accesați link-ul: https://www.ugal.ro/anunturi/finantari-proiecte/9252-inscrieri-la-cursul-competente-antreprenoriale-generale

 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email