UGAL

În zilele de 28 și 29 mai se desfășoară la Galați cea de-a V-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale „Sports, Education, Culture – Interdisciplinary Approaches in Scientific Research”. Și-au anunțat deja participarea aproape 170 de cercetători din domeniul sportului, care au înscrise nu mai puțin de 80 de lucrări. Vor fi prezenți profesori și cercetători din Cehia, Slovacia, Turcia, Rusia, Republica Moldova, Arabia Saudită, Spania, India și România, lucrările urmând să fie prezidate de prof. dr. Branislav Antala, președintele Fédération Internationale d'Éducation Physique (FIEP) Europe.

Conferința este o oportunitate de a reuni cercetători, specialiști, reprezentanți ai mediului academic, social și economic și de a oferi cadrul științific necesar pentru promovarea și dezvoltarea de noi și valoroase cercetări interdisciplinare în domeniu.

A V-a ediție SEC-IASR este organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în colaborare cu Fédération Internationale d'Éducation Physique.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email