UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii din Galați, a inițiat, în perioada 19-23 aprilie, o campanie de donare de sânge intitulată „Sânge din sângele tău! Donează și salvează vieți!" Persoane din conducerea Universității, cadre didactice, personal administrativ, studenți au dat curs acestei inițiative și au donat pentru salvarea de vieți omenești.

“E important, mai ales acum, să arătăm că suntem pro-comunitate și că lucrăm împreună pentru salvarea celor aflați pe un pat de spital. Pandemia ne-a reamintit cât de importantă este sănătatea și ce bine este să știi că cineva întinde o mână de ajutor, mai ales la nevoie. Felicit inițiatorul Campaniei, pe toți colegii, studenții, angajații Universității care au dat curs acestei inițiative și au arătat că sunt oameni implicați”, a declarat prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos" din Galați.

Coordonatorul acțiunii, Prorector dr. Alexandru Nechifor s-a arătat mulțumit de rezultatele Campaniei și a promis că o va relua, atunci când va avea semnale de la colegii medici că este nevoie de sânge în spitalele din Regiune.  

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email