UGAL

Concursul Danube Growth Initiative se află la al doilea eveniment maraton pentru Galați (https://dgi-bluact.ro/inscrieri/). Pe 12 decembrie, începând cu ora 9.30, la Universitatea Danubius, va avea loc al doilea hackaton la care sunt așteptați toți cei care doresc să își pună în aplicare ideile de afaceri în domenii aparținând economiei albastre (protecția mediului, industria alimentară și alimentație publică, turism, IT, naval).

Concursul Danube Growth Initiative (https://dgi-bluact.ro/) este o competiție antreprenorială lansată de Primăria Municipiului Galați în cadrul proiectului BLUACT (BLUegrowth cities in ACTion) în care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este partener.

Proiectul este finanțat în cadrul EU’s URBACT III programme, care ajută orașele să dezvolte soluții durabile, pragmatice, în domeniul integrării economice, sociale și de mediu.

Concursul se adresează tuturor acelora care doresc să înființeze un start-up în Galați, mediului academic, agenților economici care doresc să lanseze/dezvolte/reorienteze domeniul de activitate, ingineri, economiști, IT-iști, a căror idei pot fi transpuse în societăți comerciale care să creeze noi locuri de muncă și să asigure o dezvoltare sustenabilă a economiei albastre la mila 80 a Dunării.
 
Prof. dr. ing. Camelia Vizireanu
Coordonator Grup Local URBACT,  proiect BLUACT – BLUegrowth cities in ACTion
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email