UGAL

Premiul III și Medalia de Bronz la European Exhibition of Creativity and Innovation (EUROINVENT, Iași, 2019) obținut de o echipă coordonată de prof. dr. Victor Romeo Ionescu, conf. dr. Valentin Marian Antohi și prof. dr. Silvius Stanciu de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Un colectiv internațional de cercetători din România (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava) și Republica Moldova (Academia de Studii Economice Moldova) a obținut Premiul III și Medalia de Bronz la European Exhibition of Creativity and Innovation (EUROINVENT 2019). Ediția a XI-a a EUROINVENT a avut loc în perioada 16-18 mai 2019 la Palatul Culturii, Iași, România.

EUROINVENT, cel mai important eveniment de profil din Europa de Est ce promovează creativitatea și inovația în context internațional, a reunit la ediția din acest an 600 invenții din 40 țări.

Această lucrare a fost realizată cu sprijinul proiectului „Excelență, performanță și competitivitate în activități CDI la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați”, acronim "EXPERT", finanțat de Ministerul Cercetării și Inovării prin Programul 1 – Dezvoltarea sistemului național de cercetare-dezvoltare, Subprogram 1.2 – Performanță instituțională – Proiecte de finanțare a excelenței în CDI, Contract nr. 14PFE/17.10.2018.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email