UGAL

În perioada 13 – 14 iunie 2019 va avea loc cea de-a VII-a ediție a Conferinței Științifice organizată de Școlile Doctorale din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Obiectivul conferinței de anul acesta este acela de a aduce laolaltă perspectivele și provocările cercetării doctorale într-un forum comun.

Scopul conferinței este acela de a oferi o platformă doctoranzilor pentru a se întâlni și pentru a împărtăși lucrările de ultimă oră din domeniile lor. Cu această ocazie, instituția noastră își propune să promoveze excelența în cercetare, să stabilească parteneriate și relații de colaborare prin schimbul de cunoștințe și expertiză.
 
La fel ca în edițiile anterioare, conferința va avea prezentări în zece secțiuni asociate cu principalele domenii de cercetăre doctorale la UDJG. Ateliere, standuri de expoziție și activitățile sociale sunt, de asemenea, incluse în program, toate cu scopul de a dezvolta și de a îmbunătăți rețeaua școlilor doctorale.

„Anul acesta avem un număr record, de peste 350 de lucrări înscrise, prezentări orale sau postere. Ne străduim cu fiecare nouă ediție să aducem și un plus calitativ prezentărilor din cadrul Conferinței Școlilor Doctorale”, declară prof. univ. dr. ing. Eugen Rusu, președintele Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat (CSUD) din cadrul UDJG, prorector responsabil cu activitatea doctorală, membru corespondent al Academiei Române. 

SITE-UL OFICIAL AL CONFERINȚEI
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email