UGAL

Universitatea  „Dunărea de Jos” din Galați a participat,  în perioada 26 - 31 mai 2019, la cel mai important eveniment educațional la nivel global – Conferința Anuală și Expoziția NAFSA 2019, din Washington.

NAFSA este cea mai mare asociație nonprofit din lume dedicată educației și schimbului internațional, numără peste 10.000 de membri în 3.500 de instituții din întreaga lume și este prezentă în mai mult de 150 de țări.

Instituția academică gălățeană și-a prezentat, alături de alte 23 de universități din România, oferta educațională la acest eveniment internațional de anvergură.

Organizat în premieră, sub egida Consiliului Național al Rectorilor din România, pavilionul Study in Romania este o inițiativă destinată internaționalizării învățământului superior românesc, fiind promovată prin portalul www.studyinromania.gov.ro.

Conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați a avut, în cele cinci zile ale conferinței, întâlniri cu actuali parteneri, dar și cu potențiali viitori parteneri din toată lumea. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email