UGAL

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială “Elie Carafoli” - I.N.C.A.S. București  anunță scoaterea la concurs a 4 posturi de ingineri specialiști în Analiză Structuri, cu contract individual de muncă pe o perioadă determinată, în cadrul proiectelor Space Rider Cold Structure, Space Rider Drop Test, RoRCraft, cu următoarele cerințe:

- studii superioare în domeniul tehnic - inginerie aerospațială, mecanic;
- cunoștințe avansate atât în tehnica de modelare cu MSC Patran și/sau MSC Apex și/sau Hypermesh, cât și în calculul cu solver-ul  Nastran;
- experiența în pre și post procesarea datelor de analiză cu MSC Patran;
- experiența în calculul analitic al structurilor locale din metal sau compozit: dimensionare, calculul joncțiunilor, stabilitate, oboseală;
- abilitate in utilizarea programelor Microsoft Office: Excel, Word;
- cunoștințe solide de limba engleză;
- capabil să lucreze în echipă;
- acuratețe, rapiditate, orientare spre rezultate, tenacitate, atenție distributivă.
 
Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 zile de la publicarea pe site-ul INCAS.
Persoane de contact:
Șef Departament Structuri și Materiale: dr.ing. Ion DIMA, mobil 0784272931, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Secretariat Științific: Marilena GHEMULET, mobil 0788398961, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Compartiment Resurse Umane: Camelia BOGATEANU, mobil: 0769054966, email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email