UGAL

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (LSG) organizează în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați, în perioada 20.07.2017 – 02.08.2017 cea de-a V-a ediţie a proiectului educaţional „Universităţi de vară pentru elevi – Galaţi Summer University”. 

Proiectul îşi propune să vină în întâmpinarea elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal.  Timp de două săptămâni, un număr 90 de elevi din toate colţurile ţării, vor avea posibilitatea de a vizita sălile de curs, laboratoarele și spațiile de învățare ale facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, vor participa la workshop-uri şi activităţi sociale şi vor experimenta la propriu viaţa de student.

În acest an proiectul este organizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale prin proiectul „ROMANIAN SECONDARY EDUCATION PROJECT – R.O.S.E.” al cărui scop este contribuirea la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar  și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Astfel vă invităm să participaţi, vineri, 21 iulie, ora 14:30, la Sala Senatului din corpul central al Universității, la deschiderea oficială a evenimentului, alături de participanţi, organizatori, reprezentanți ai Universității, ai Casei de Cultură a Studenților și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret, unde puteți lua contact cu tinerii elevi și afla care sunt așteptările lor, precum și activitățile pe care le vor parcurge.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi la adresa: http://www.gsu.lsgalati.ro
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email