UGAL

Atelierul Digital
23 decembrie 2016 este noul termen-limită pentru susținerea universităților și pentru înscrierea pentru călătoriile educaționale la New York.

Asociația Junior Achievement România (JA Romania) și Google oferă ca premii 10 Ateliere Digitale HUB complet echipate pentru 10 universități din țară, dacă studenții acestora participă în număr cât mai mare la cursul Atelierul Digital, având ca obiectiv formarea competențelor antreprenoriale, digitale și de marketing ale studenților.

Universitatea acumulează puncte pentru fiecare persoană care completează  datele și parcurge cu succes trainingul și testele: câte 20 de puncte pentru cei care finalizează trainingul și obțin certificatul în urma examenului final și, respectiv, câte un punct pentru  fiecare persoană care parcurge cel puțin  patru module din totalul celor 23, accesibile gratuit studenților din orice an și de la orice specializare.

Cei care parcurg toate cele 23 de module au șansa de a obține una dintre călătoriile educaționale la New York.

Kit-ul actualizat include informații suplimentare, dar și materiale pentru promovarea cursului online pe site-ul și pe paginile Facebook ale universității și ale facultăților.  

Atât cursul Atelierul Digital, cât și certificarea sunt gratuite pentru toți participanții care accesează Atelierul Digital la http://atelieruldigital.jaromania.org, folosind linkul dedicat universității pe care o reprezintă.

La finalizarea evaluării, studenții dobândesc o certificare Google, recunoscută de IAB Europe. Mai multe detalii sunt incluse în Regulament.  Participanții pot fi studenți, absolvenți ori studenți la Master/Doctorat.

Afișul complet îl găsiți aici:

Atelier digital

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email