UGAL

Foto Eveniment
Datorită succesului pe care l-a avut în rândul tinerilor gălățeni întâlnirea de acum trei săptămâni, specialiștii Google România revin la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați cu un nou Atelier Digital, miercuri, 20 iulie 2016, între orele 16.00 și 20.00.

Atelierul Digital este o oportunitate pentru studenți și antreprenori, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani,  de a învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor. De asemenea, participanții vor afla lucruri importante despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să întocmească un formular de feedback online.

După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Atelierul Digital va avea loc mâine, 20 iulie, în sala A 001 (sediul din strada Gării, colț cu Carnabel), intervalul orar 16.00 – 20.00. Este de-ajuns să participați la una dintre sesiuni pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi consultate aici.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email