UGAL

O delegație a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, condusă prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu s-a aflat astăzi la Tulcea pentru a pregăti Admiterea 2024 în școlile și liceele din județ. Delegația a avut întâlniri cu conducerile Primăriei Municipiului Tulcea și Inspectoratului Școlar Județean Tulcea pentru a stabili detaliile următorului Târg Educațional „Student #UDJG”, care ar urma să se desfășoare la mijlocul lunii martie.

De asemenea, la întâlnirea pe care delegația UDJG a avut-o cu conducerea ISJ Tulcea s-a discutat și despre găsirea de noi oportunități de colaborare în domeniul educației, atât instituțional cât și între licee și facultăți.

Campania de promovare a ofertei educaționale din această primăvară va cuprinde șapte târguri educaționale, dintre care patru în județele limitrofe Galațiului, două în Republica Moldova și unul în Ucraina. Vor urma întâlniri similare cu reprezentanții autorităților locale și școlare din județele Vrancea, Ialomița și Vaslui (Bârlad) pentru pregătirea târgurilor din municipiile reședință de județ.

WhatsApp Image 2024 02 14 at 11.33.18

La întâlnirea cu domnul Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea s-a discutat despre oportunitatea deschiderii de către UDJG a unor specializări noi, compatibile cu cerințele de pe piața muncii, în orașul de la Dunăre. 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email