UGAL

Comisarul european pentru coeziune și reforme, doamna Elisa Ferreira va vizita oficial luni, 27 noiembrie, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați. Este al doilea comisar important de la Bruxelles care vizitează universitatea noastră, după prezența din septembrie 2022 a Comisarului European pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, doamna Mariya Gabriel.

Alături de conducerea Universității, la ora 12:00, doamna Elissa Ferreira va vizita nava de cercetare REXDAN, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020 (POC).

La ora 15:00, comisarul european va avea o întâlnire cu studenții universității și cu reprezentați de marcă de la nivel local cu care va avea un dialog pe tema politicii de coeziune și a provocărilor dezvoltării locale și naționale.

Întâlnirea de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va încheia cu o conferință de presă, la care vor participa, pe lângă doamna comisar european Elissa Ferreira, ministrul proiectelor și investițiilor europene, dl. Adrian Câciu, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, dl. Bogdan-Gruia Ivan, europarlamentarul Dan Nica și rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email