UGAL

Peste 2.500 de elevi au fost așteptați astăzi la Târgul Educațional „Student#UDJG”, organizat în holul central al Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Este vorba despre elevi de clasele a X-a, a XI-a și a XII-a din liceele județului Galați care au venit să afle detalii despre programele de studiu oferite de cele 14 facultăți.

„Le doresc elevilor să aibă o orientare chibzuită, înțeleaptă, în raport cu oferta noastră educațională, așa cum vă dorim mult succes la examenul de Bacalaureat, chiar dacă mai este mult până atunci. Vă așteptăm ca din toamna viitoare să începeți o nouă etapă din viața împreună cu noi, la Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați”, le-a transmis participanților Rectorul UDJG, prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu.

„Vă așteptăm la noi, vă oferim, pe lângă șansa la o carieră de succes, și posibilitatea de a vă găsi locuri de muncă pe măsura pregătirii. Mulțumesc tuturor celor implicați, conducerii UDJG, facultăților, partenerilor noștri, care astăzi ne-au oferit premii dar vă pot oferi și locuri de muncă”, le-a transmis, la rândul său, Prorectorul Silvius Stanciu, inițiatorul seriei de Târguri Educaționale „Student#UDJG”.

„Este important pentru voi să știți ce vă doriți în viață, iar astfel de evenimente fac alegerea voastră mai ușoară. Generația mea nu a avut privilegiul unui astfel de târg de oferte educaționale, voi puteți alege”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Galați, Doina Cucu.

„Mă bucur că universitatea vine cu o ofertă atât de bogată de programe de studiu. Vă invit pe toți să o studiați cu atenție și dacă sunt programe pe gustul vostru, să nu ezitați să vă înscrieți la admitere”, a precizat Narcisa Iolanda Bulgaru, instector școlar adjunct în cadrul ISJ Galați.

Au adresat mesaje de salut elevilor participanți și reprezentanții partenerilor care au sprijinit organizarea târgului. Este vorba despre reprezentanții APAN, Arabesque, DMT Marine Equipment, Creionul Meu, Familia Safir și Vascar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email