UGAL

Seria Târgurilor educaționale organizate de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați continuă săptămâna viitoare, pe 9 noiembrie, la Tecuci, la Casa de Cultură de pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 62. Peste 500 de elevi de liceu de la cele cinci licee din Tecuci sunt așteptați la întâlnirea cu reprezentanții facultăților din cadrul UDJG, pentru a sta de vorbă cu profesori, studenți sau absolvenți. La eveniment vor participa autorități, cadre didactice, reprezentanți ai IȘJ Galați.

„Venim și anul acesta în întâmpinarea celor care doresc să urmeze o facultate mai aproape de casă. Aducem la Tecuci tot ce avem mai bun în UDJG, vrem ca elevii să ne cunoască și să aleagă în cunoștință de cauză domeniul în care doresc să se perfecționeze. Îi așteptăm pe toți în centrul orașului, în intervalul 10:00-14:00. Mulțumim partenerilor și reprezentanților facultăților!”, a declarat Prorectorul Silvius Stanciu, inițiatorul și organizatorul Târgurilor Educaționale Student #UDJG.

Elevii prezenți vor avea ocazia să participe și la o tombolă cu premii oferite de firmele partenere: Contec Food SRL Tecuci, Graphotek Tecuci, Arabesque Galați, APAN și DMT Marine Equipment.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

În luna noiembrie, UDJG organizează Tărguri educationale Student #UDJG la Tecuci, pe 9 noiembrie, la Vaslui, pe 16 noiembrie și la Galați, pe 22 noiembrie.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email