UGAL

Conferința Națională a Crescătorilor de Caprine din România va reuni în perioada 28 – 29 iulie crescători de capre, autorități din domeniul zootehniei și specialiști în zootehnie și procesarea cărnii și a laptelui. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor este parteneră a evenimentului organizat de CAPRIROM, ce va avea loc la sediul Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor (ICDCOC) Palas Constanța.

Asociația naționala a crescătorilor de capre din România CAPRIROM este cea mai importantă asociație de profil din România, cu peste 400 membri distribuiți în toate regiunile țării.

La manifestarea științifică sunt așteptați să participe peste 200 de operatori în acest domeniu agroalimentar de nișă (crescători de caprine, procesatori industriali și tradiționali), alături de comercianți și consumatori de produse realizate din carne și lapte de capră.

Delegația Facultății Știința și Ingineria alimentelor este condusă de doamna prof. univ. dr. Camelia Vizireanu, de la Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor.

Conferința este organizată în cadrul proiectului „Stagii de practică inovative in domenii de specializare inteligentă”, al cărui coordonator instituțional este prof. univ. dr. Silvius Stanciu.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email