UGAL

O delegație a Universității „Dunărea de Jos” din Galați a participat sâmbătă, 20 mai, la inaugurarea Orășelul European-2023 de la Leova. Acțiunea face parte din Agenda Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova care, împreună cu Ambasadele statelor membre ale UE, marchează Ziua Europei din acest an printr-o serie de evenimente culturale și educative în mai multe regiuni din țară.

Târgul din Orășelul European 2023 a cuprins numeroase activități interactive, concursuri și ateliere, dar și un concert susținut de ansamblul Doina Covurluiului, Centrul Cultural Dunarea de Jos – Galați, Frații Advahov și celebra formație etno-rock Zdob și Zdub.

Delegația UDJG a onorat invitația Consulatului General la Cahul de a participa la inaugurarea Orășelului European de la Leova. Standul s-a bucurat de un interes deosebit din partea vizitatorilor: elevi, profesori, părinți, dornici să afle mai multe detalii despre oferta de programe de studiu și despre posibilitatea de a urma studii la standarde europene cât mai aproape de casă.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email