UGAL

Astăzi, 22 mai 2023, au avut loc Cursurile festive ale studenților de la specializările Drept zi, Administrație publică zi și Drept Frecvență redusă. Primul curs a început la ora 10.00, în Sala Aula Magna „Alexandru Ioan Cuza", în prezența domnului rector prof. univ. dr. Puiu Lucian Georgescu, a domnului decan al Facultății de Drept și Științe Administrative, conf. univ. dr. George Cristian Schin și a cadrelor didactice ale Facultății.

Într-o sală arhiplină, cu sufletele pline de emoție, în prezența părinților, absolvenții specializării Drept zi, au primit din partea dascălilor felicitări, sfaturi de viață și îndemnul de a lupta necontenit pentru îndeplinirea visurilor lor.

La 13,30 a fost rândul studenților de la Administrație publică zi și Drept frecvență redusă să treacă prin aceleași emoții. Cu o tradiție îndelungată, cursul festiv este un moment special în care se sărbătoresc realizările academice, se marchează finalizarea unei etape importante, respectiv studiile de licență, și se fac planuri pentru viitor.

Le dorim tuturor absolvenților promoției 2023 mult succes în tot ceea ce și-au propus, realizarea tuturor planurilor, sănătate, noroc și îi invităm să se înscrie la programele de master ale Facultății și, în viitor, la studii doctorale!

Vivat! Crescat! Floreat!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email