UGAL

Astăzi a avut loc „Târgul de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți" organizat de către Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră la sediul central al Universității „Dunărea de Jos" din Galați.

În deschiderea evenimentului am avut onoarea să-i avem alături pe rectorul Universității „Dunărea de Jos" din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, prorectorul responsabil cu Strategii universitare și parteneriatul cu studenții conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, prorectorul responsabil cu Strategii și relații instituționale și purtătorul de cuvânt Dr. Alexandru Nechifor, domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Galați Mitică Sandu, domnul Subprefect Ciprian Manea și dna. Camelia Epure, coordonator al Centrului Europe Direct.

La eveniment au participat 50 de companii, organizații și instituții publice care și-au prezentat oferta disponibilă (stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, burse), precum și alte informații de interes pentru studenți și absolvenți (ex. Tips & tricks pentru interviul de angajare).

Tot în cadrul Târgului de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți a avut loc și o tombolă cu premii oferite de Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați și partenerii UDJG.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email