UGAL

Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează în perioada 12-13 mai 2023 Conferința Internațională „Exploration, Education and Progress in the Third Millennium”, având ca temă generală de dezbatere „THE MORAL, RELIGIOUS AND LEGAL VALUES – THE NECESSARY LIAISON OF THE RULE OF LAW”. Conferința propune o abordare interdisciplinară a diverselor teme din domeniul științelor sociale și umane, precum drept, științe administrative, studii regionale, relații internaționale, economie, psihologie, sociologie, teologie și alte domenii interdependente.

Un alt obiectiv este reunirea de cercetători și profesioniști din domeniile propuse spre dezbatere astfel încât să se realizeze cadrul unor analize aprofundate asupra temelor dezbaterilor. Coerența și originalitatea conferinței vor fi asigurate prin îmbinarea a două elemente fundamentale: pe de o parte, se va acorda o atenție deosebită aspectelor clasice ale studiului științelor sociale și umane și, pe de altă parte, perspectivei clasice fiind completată de o abordare europeană și internațională modernă a subiectelor analizate.

Mai multe detalii referitoare la organizare dar și cu privire la subiectele și secțiunile conferinței pot fi studiate pe pagina de internet: https://eepconference.ugal.ro/index.php/en/

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email