UGAL

Referendumul pentru alegerea modalității de desemnare a rectorului la nivelul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi se va desfășura în data de 18.05.2023, în intervalul orar 07:00-19:00. Tema Referendumului este Alegerea modalității de desemnare a rectorului la nivelul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi (pe bază de alegeri generale, prin vot universal, direct, secret şi egal sau pe bază de concurs public).

Secțiile de votare sunt situate în următoarele locații:

- SECȚIA DE VOTARE nr. 1 (CAMPUSUL ȘTIINȚEI) - Galați, str. Domnească nr. 111, corp A, Aripa AS-parter, sala AS 004 (pentru cadrele didactice și studenții facultăților cu sediul în Galați).

- SECȚIA DE VOTARE nr. 2 (FACULTATEA DE INGINERIE ȘI AGRONOMIE BRĂILA) - Brăila, str. Călărărași nr. 29, Sala de lectură, etaj 1 (pentru cadrele didactice și studenții Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila).

Listele de vot se pot consulta la secțiile de votare, la sediul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi din str. Domnească nr. 47 și pe site-ul universității la rubrica ,,ALEGERI CONDUCERE 2023-2024ˮ: https://www.ugal.ro/informatii/informatii-utile/alegeri-conducere/alegeri-conducere-2023-2024  

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email