UGAL

Facultatea de Arte (secția Actorie), din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați își deschide porțile în data de 5 mai, de la ora 15.00, pentru cei care își doresc să descopere teatrul! Elevii pasionați de actorie, cei care se visează pe o scenă, cei care se pregătesc să susțină probele practice în vară fix pentru a deveni actori sunt așteptați vineri, în incinta Facultății de Educație Fizică și Sport, la etajul 2, în sala A 201 (Str. Gării nr. 63-65).

Elevii se vor întâlni cu cadrele didactice ale secției de Teatru și artele spectacolului: conf. dr. Radu Horghidan, conf. dr. Victor Mihăilescu, conf. dr. Florin Toma și vor avea ocazia să viziteze sălile de curs în care studenții învață să devină actori. Cei interesați vor putea și să lucreze cu profesioniștii repertoriul pentru admitere: este vorba de un text la alegere, care poate fi poezie, monolog sau fabulă.

Pentru alte detalii, puteți suna la: 0746542281- lect. dr. Oana Mogoș. Cei mai timizi, dar curioși de ceea ce se întâmplă la Facultatea de Arte pot asista ca observatori.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email