UGAL

Felicitări studenţilor de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din Galaţi, specializarea Electronică Aplicată, pentru premiile câştigate în cadrul celei de-a 14-a ediţii a Concursului de Microcontrolere şi Aplicaţii „Mihail Konteschweller”, ce s-a desfăşurat la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, pe data de 28 aprilie 2023.

Fie că a fost vorba de un concurs local, național sau internațional, este un mare succes pentru studentul Băleanu Ştefan-Daniel, anul IV Electronică Aplicată, câştigător al premiului II pentru rezultatele obţinute la concurs precum şi al premiul II oferit de firma Hella Technical Center Iaşi şi pentru echipa formată din studenţii Ionaşcu George şi Vizireanu Dănuţ, anul I Electronică Aplicată, care au obţinut premii speciale oferite de firmele: PREH, VITESCO şi INFINEON.

Studenţii coordonaţi de domnul profesor Ş. l. Dr. Fiz. Nicușor Nistor, pe lângă recunoaşterea academică, au câştigat şi oportunități de dezvoltare personală și profesională, precum și oameni noi cu care să se conecteze.

De asemenea, este important să se sărbătorească acest succes și să se împărtășească cu restul comunității academice. Astfel, poate inspira și alte grupuri de studenți să își dezvolte abilitățile și să participe la diverse concursuri academice.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email