UGAL

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează „Târgul de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți”. În cadrul evenimentului aveți posibilitatea de a întâlni angajatori din diverse domenii de activitate și de a afla despre oportunitățile de carieră disponibile la nivel local, regional dar și național.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă pe termen mediu sau lung sau doriți să aflați despre posibilitatea de a aplica pentru stagii de practică care să vă ajute să vă dezvoltați abilitățile și experiența în domeniul de interes, „Târgul de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți” este locul potrivit pentru voi.

La eveniment vor participa firme, companii, organizații, instituții publice și private recunoscute din diverse sectoare de activitate. Nu ratați posibilitatea de a discuta direct cu angajatorii, de a vă informa despre oportunitățile de carieră și de a vă construi un viitor de succes.

Participarea la târg este gratuită și deschisă tuturor studenților și absolvenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Dintre angajatorii care au confirmat participarea până în prezent, se numără: AEROSTAR S.A. Bacău, Agenția Națională Antidrog, Al Dahra-Agricost, APAN, Arabesque, Asirom, Centrico Selir, CHIROMAX, Company Med, Consiliului Judeţean Galaţi, Contec Foods, Continental Automotive România, Crama Bratu, Damen Shipyards Galati, DataMondial, Decathlon, Dicor Land, DIGI (RCS & RDS), DMT Marine Equipment, DR. MARCU BLUEDENT, ENGIE, Farmaciile Myosotis, Get You Hired, Glorious Lighting, ICEPRONAV ENGINEERING, ING Romania, INVICTUS, IV Future, Lacon Electronic, LIBERTY Steel România, Logiscool România, Mar-ina Prodprest, Marine Engineering Galati, Orange România, Penitenciarul Galați, PROCLINIC FOR LIFE, PROCLINIC Galati, Pronif Industry Brăila, REUMAVISION MSK, Saltempo, Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Brăila, Thecon, Vard Brăila, Vard Tulcea, VEGA Hotels, Vodafone, Webhelp, Yazaki România, Șantierul Naval Constanța.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email