UGAL

Peste 600 de elevi din municipiul Bârlad și din împrejurimi au participat ieri la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici”, Strada Nicolae Tonitza nr. 20. Ca de fiecare dată, reprezentanții facultăților Universității „Dunărea de Jos” din Galați au venit în fața tinerilor cu programe și specializări interesante, experimente inedite, momente artistice și o tombolă cu premii din oră în oră.

La deschiderea evenimentului au ținut să le vorbească elevilor: subprefectul Dorin-Neculai Apostu, reprezentant al Instituției Prefectului Județului Vaslui; viceprimar Ana Maria Vintilă, reprezentant al Primăriei municipiului Bârlad; inspectorul general adjunct Andrei Huiban și  inspectorul de management Adrian Todireasa, de la ISJ Vaslui și Georgel Bradu, directorul Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici”, gazda evenimentului.

„Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă de la Bârlad, avem cea mai bună ofertă educațională și vă așteptăm să deveniți studenți UDJG. Salutăm prezența tuturor partenerilor noștri și le mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat. Suntem într-o zonă cu mulți copii frumoși, deștepți și dornici să descopere lucruri noi.  Mulțumim facultăților implicate, cadrelor didactice, studenților și gazdei noastre primitoare”, a declarat prof. univ. dr. Silvius Stanciu, Prorectorul Universității, inițiatorul și organizatorul acestei ample campanii de promovare.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Pe viitor se vor organiza târguri educaționale în Republica Moldova, la Cahul și Chișinău, și în Ucraina, la Ismail.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email