UGAL

Seria Târgurilor educaționale organizate de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în județele limitrofe a continuat marți, 25 aprilie, cu evenimentul de la Sala de Sport a Liceului „Ștefan Procopiu” din Vaslui. Peste 1.300 de liceeni, părinți sau profesori au răspuns prezent la întâlnirea cu reprezentanții facultăților din UDJG, pentru a sta de vorbă cu profesorii, studenții, absolvenții UDJG și a face cea mai bună alegere în ceea ce privește continuarea carierei.

Ca de obicei, Târgul Educațional Student#UDJG s-a bucurat de sprijinul autorităților locale și județene, dar și de cel al partenerilor din mediul economic. 

„Am constatat cu bucurie că interesul pentru universitatea noastră este foarte mare, așa că vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare. Mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Vaslui, conducerii Primăriei Vaslui și conducerii Consiliului Județean Vaslui, precum și partenerului Vascar. Îi îndemn pe elevi să vină la Galați să se perfecționeze pentru o carieră de succes”, a declarat Prorectorul Silvius Stanciu, inițiatorul și organizatorul Târgurilor Educaționale Student#UDJG.

Următorul Târg va avea loc la Bârlad, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad (strada Nicolae Tonitza nr. 20), joi, 27 aprilie, între orele 10.00 și 15.30.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email