UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați continuă seria de acțiuni de promovare instituțională cu două târguri educaționale marca „Student #UDJG”. Reprezentanții tuturor facultăților vor merge pe 25 aprilie la Vaslui, la sediul Sălii de Sport a Liceului „Ștefan Procopiu” Vaslui (strada Castanilor nr. 3) și pe 27 aprilie la Bârlad, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad (strada Nicolae Tonitza nr. 20) pentru a sta de vorbă cu liceenii, părinții acestora și profesorii din județul Vaslui și pentru a le prezenta oferta educațională de la Admiterea din acest an.

Vor fi, ca de obicei, experimente inedite, degustări de produse alimentare, momente artistice, filme, povești de succes ale absolvenților, seminarii și prezentări interactive, demonstrații de lucru cu imprimante 3D, iar liceenii vor avea posibilitatea, în intervalul 10.00-15.30, să stea de vorbă cu cadrele didactice dar și cu studenții facultăților. Nu vor lipsi concursurile și tombola cu premii, organizate din oră în oră.

Evenimentul beneficiază de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, al autorităților locale și județene dar și al sponsorului Vascar.

„Mergem pentru prima oară în județul Vaslui cu un astfel de concept de târg și sperăm să stimulăm interesul copiilor pentru a studia la Galați. Mulțumesc autorităților locale și județene, Inspectoratului Școlar Județean Vaslui care ne-au fost alături în organizarea evenimentului. Vrem să arătăm elevilor tot ce avem noi mai bun și să îi convingem să vină să studieze la Galați”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul și organizatorul acestei ample campanii de promovare. 

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email