UGAL

Suntem bucuroşi să anunţăm că începând cu 27 februarie 2023 vor fi redeschise 3 laboratoare modernizate integral cu sprijinul generos al companiei ARABESQUE. Astfel, laboratoarele G306 şi G308 au fost dotate cu 40 de sisteme de calcul performante, iar în sala Y502 a fost înfiinţat laboratorul de Procesarea Avansată a Datelor. Acest laborator a fost dotat cu 15 sisteme de calcul performante, dotate cu interfaţă grafică NVIDIA RTX, împreună cu 3 roboţi având şi ei interfaţă Nvidia Jetson.

ARABESQUE este cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje din România. Compania ARABESQUE se află pe piaţă din 1994 şi are o prezenţă regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Fondată în Galați, în 1994, de către omul de afaceri Cezar Rapotan, ARABESQUE deţine 38 de centre comerciale, dintre care 23 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar compania inovează în permanenţă şi dezvoltă activ serviciile oferite clienţilor săi din sfera construcţiilor.

În numele cadrelor didactice şi al studenţilor facultăţii, mulţumim şi pe această cale companiei ARABESQUE pentru sprijinul acordat. Suntem convinşi că parteneriatul dintre Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică şi ARABESQUE se va intesifica!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email