UGAL

În cadrul proiectului SMART Youth, s-au efectuat cercetări privind cele mai bune practici privind o nouă generație de antreprenori și au fost încărcate în cadrul proiectului Smart Business Toolbox (link mai jos).

Cele mai bune practici includ poveștile despre companiile care se confruntă cu provocarea COVID-19 la începutul anului 2020, precum și informații despre modul în care și-au digitalizat activitățile și și-au reorganizat afacerea pentru a fi durabile în perioada pandemiei și a altor crize.

Aceste documente sunt considerate a fi foarte utile în special pentru tinerii antreprenori, deoarece demonstrează ce fel de tehnologii ar putea fi utilizate pentru prevenirea și gestionarea crizelor. Cele mai bune practici vor inspira tinerii antreprenori și își vor schimba mentalitatea în ceea ce privește prevenirea și antreprenoriatul durabil.

Cercetarea include cele mai bune practici din toate țările partenere Turcia, Bulgaria, Irlanda și România. Companiile participante și-au împărtășit experiențele, ce fel de soluții digitale (platforme online, soluții pentru munca la distanță, strategii de marketing digital, chatbots sau alte soluții) au pus în practică atunci când afacerea lor a fost expusă la evenimente extreme, cum ar fi pandemia de SARS-Cov-2 și alte crize. Fiecare poveste s-a axat pe performanța companiilor înainte de pandemie, în timpul pandemiei și după procesul de digitalizare.

Rolul planificat al acestei cercetări și obiectivul principal al acestui pachet de lucru specific în cadrul proiectului este de a demonstra rezultate tangibile ale activității de afaceri din implementarea tehnologiilor digitale în gestionarea crizelor.

Informații suplimentare la: https://smartyouth.net/best-practices-on-a-new-generation-of-entrepreneurs/

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email