UGAL

Cea de-a treia întâlnire transnațională în proiectul Erasmus+ “Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth” – SMART Youth, numărul proiectului: 2020-2-TR01-KA205-095914 , a avut loc în Sofia, Bulgaria, cu participarea tuturor partenerilor de proiect. Organizatorul evenimentului a fost Bulgarian Chamber of Commerce and Industry (Bulgaria). 

Partenerii s-au informat reciproc cu privire la activitățile finalizate în cadrul proiectului SMART Youth la întâlnire și au avut prezentări cu privire la activitățile ulterioare. Întâlnirea a continuat cu discuția despre calendarul proiectului și a fost creată o înțelegere comună cu privire la ceea ce trebuie făcut în continuarea proiectului și ce măsuri ar trebui luate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Partenerii internaționali implicați în realizarea proiectului sunt: Karadeniz Technical University, Turcia,

Trabzon Chamber of Commerce and Industry, Turcia, Bulgarian Chamber of Commerce and Industry, Bulgaria, Higher School of Insurance and Finance, Bulgaria, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați , Romania, Letterkenny Institute of Technology, Irlanda de Nord.

Site-ul proiectului este: https://smartyouth.net/

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email