UGAL

Luni, 25 iulie, s-au afișat listele finale cu candidații admiși la cele 12 facultăți care au susținut admiterea pe baza de dosar, după depunerea diplomelor de bacalaureat în original. Până pe 30 iulie, cei care au ales să fie studenții UDJG sunt așteptați la sediile facultăților pentru înscrierea în anul I și semnarea contractelor de studii.

Tot de ieri, cei care au susținut probele de concurs la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul UDJG, au putut să vadă dacă sunt admiși sau nu la unul dintre cele șapte programe de studiu din cadrul FMF: Medicină, Farmacie, Medicină în limbă engleză, Asistență medical generală, Moașe, Medicină dentară, Tehnică dentară. În intervalul 26-31 iulie, cei admiși la Facultatea de Medicină și Farmacie trebuie să depună diplomele de bacalaureat în original (termen final de depunere diplome - 31 iulie, ora 12.00).  Reamintim că, pe un total de 510 locuri, din care 263 bugetate, 151 cu taxă, 85 pentru studenți străini și 11 pentru românii de pretutindeni, s-au înscris la FMF la admiterea din acest an peste 800 de candidați, cea mai mare concurență fiind la specializarea Medicină (aproape 5 pe loc). Urmează Etapa a doua a admiterii la FMF, când, după data de 1 august, la afișarea listelor din etapa a doua, rezerviștii vor afla dacă au norocul să ocupe un loc la buget sau la taxă. Pe 3 august se vor afișa listele finale, iar până pe 6 august, cei care au ales să fie studenți la FMF Galați trebuie să încheie contractile de studiu cu UDJG.

Pentru Facultatea Transfrontalieră, astăzi este ultima zi în care se mai fac înscrieri la centrele special amenajate (cu excepția programelor de studii la care se susțin probe). Tot astăzi are loc proba de aptitudini motrice specific pentru cei care vor să urmeze Educaţie fizică şi sport (la Chișinău). În intervalul 27-28 iulie se afișează rezultatele din Etapa I și se rezolvă eventuale contestații.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email