UGAL

Studenții Facultății de Inginerie au participat, în perioada 24-26 mai 2022, la Ediția a XI-a a Conferinței Naționale a Studenților și Elevilor în Domeniul Științelor Inginerești, Tehnonav Junior, organizată de Universitatea „Ovidius” din Constanța. Studenții gălățeni au prezentat trei lucrări, dintre care două au fost apreciate de membrii juriului ca fiind foarte valoroase.

Astfel, studentul Năstase Mihaita, din anul IV, specializarea TCM, membru al Cercului Științific Studențesc „Prelucrarea Polimerilor”, a fost recompensat cu premiul I, pentru lucrarea intitulată „Mașină la scara 1/12 radio controlată imprimata 3D”, realizată sub îndrumarea prof. dr. ing. Cătălin Fetecău și prof. dr. ing. Felicia Stan.

De asemenea, studentul Stoica Mădălin-Daniel, din anul IV, specializarea IEI, a fost recompensat cu premiul al III-lea pentru lucrarea intitulată „Digitalizarea lansării în fabricație a produselor prin metoda AVAL”, realizată sub îndrumarea conf. dr. ing. Florin Susac și prof. dr. ing. Gabriel-Radu Frumușanu.

La fiecare ediție a Conferinței Nationale Tehnonav Junior studenții gălățeni au câștigat premii.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email