UGAL

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului „Antreprenoriat inovativ în contextul implementării Pactului Verde European", Cod proiect: CNFIS-FDI-2022-0342, Proiect finanțat de Ministerul Educaţiei din Fondul de Dezvoltare Instituţională  – FDI 2022.

“Eco Antreprenoriat” este un curs de formare continuă, în domeniul administrării afacerilor, cu durată de 40 ore, care își propune să dezvolte o serie de competențe transversale specifice de formă: aplicarea principiilor, normelor și valorilor eticii profesionale în cadrul propriei strategii de muncă riguroasă, eficientă și responsabilă; identificarea rolurilor și responsabilităților într-o echipă plurispecializată și aplicarea de tehnici de relaționare și muncă eficientă în cadrul echipei; identificarea oportunităților de formare continuă și valorificarea eficientă a resurselor și tehnicilor de învățare pentru propria dezvoltare.

Disciplinele studiate în cadrul cursului sunt: Antreprenoriat inovativ în contextul tranziției verzi și Eco Management

ÎNSCRIERILE se fac în perioada 20.05.2022 - 24.05.2022, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„Managementul deșeurilor” este un curs de formare continuă, în domeniul ingineriei mediului, cu durată de 20 ore, care își propune să dezvolte o serie de competențe transversale specifice de forma: conexiuni cu domeniile specifice in managementul deseurilor, situri contaminate, impact și riscuri de mediu; capacitatea de a lucra în echipă, pentru rezolvarea unor probleme specifice domeniului, demonstrarea spiritului de iniţiativă şi acţiune, cu evaluarea corectă a volumului de lucru, resurselor disponibile, timpului necesar de finalizare; identificarea oportunităților de formare continuă și valorificarea eficientă a resurselor și tehnicilor de învățare pentru propria dezvoltare.

Disciplinele studiate în cadrul cursului sunt Managementul deșeurilor industriale și Metode de sechestrare CO2.

ÎNSCRIERILE se fac în perioada 20.05.2022 - 24.05.2022, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email