UGAL

Casa de Cultură Tecuci a fost plină, pe 10 mai 2022, cu peste 400 de participanți prezenți la Târgul Educațional Student #UDJG. Elevi, profesori și părinți au vizitat standurile facultăților, în căutarea celei mai bune oferte educaționale, au stat de vorbă cu profesorii și studenții și au vizionat momentele pregătite de oaspeți.

Evenimentul a fost deschis de prof. univ. dr. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, alături de Primarul municipiului Tecuci, Costin Lucian-Grigore, inspectorul școlar general adjunct al IȘJ, Selena Costea, și reprezentanții firmelor partenere: Graphotek și Contec Foods, care au oferit și premii substanțiale participanților la tombole.

„Mulțumim vizitatorilor, elevi și profesori, din liceele municipiului. Mulțumim IȘJ Galați, Primăriei Tecuci, partenerilor din mediul local de afaceri și reprezentanților Casei de Cultură Tecuci. Suntem o echipă, așa că doresc să mulțumesc pentru efortul depus și facultăților, angajaților Universității, celor care au moderat evenimentul și, în special, celor de la Departamentul de Comunicare și Relații Publice din cadrul UDJG”, a declarat Prorectorul Silvius Stanciu, inițiatorul și organizatorul Târgului Educațional Student#UDJG.

Viitoarele târguri vor fi în Republica Moldova: pe 17 mai la Cahul și pe 21 mai la Chișinău.

Tradiție în performanță!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email